Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Op 1 december was Ireen Boon te gast bij het Lobby panel van Thomas van Zijl bij BNR samen met Mark van den Anker. Ze hebben het over: horeca en coronalobby, en een lobbyverbod voor oud ministers en oud staatssecretarissen.

Trias Politica Advies bij BNR Zakendoen

Op 10 november was Ireen Boon van Trias Politica Advies te gast bij het lobbypanel van Thomas van Zijl van BNR Nieuwsradio. Samen met Roos Wouters hebben ze het over: nieuwe maatregelen voor een eerlijk biedproces rondom huizen kopen, Picnic en andere webwinkels die een eigen CAO proberen op te stellen en de tabaksindustrie die burgers inhuurt om te lobbyen. Klik op de video om het fragment te bekijken.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Woensdag 13 oktober was Ireen Boon te gast bij het Lobby panel van Thomas van Zijl bij BNR samen met Maria van der Heijden. Over: uitgevers van schoolboeken die hun eigen boeken censureren en te hoge gasprijzen en nog veel meer.

Trias Politica Advies bij BNR live tijdens de troonrede

Op dinsdag 21 september was Ireen Boon te gast bij Thomas van Zijl in het programma zakendoen op BNR. Zij gaf samen met José Sanders, Arnoud Boot & Sophie van Leeuwen, live commentaar op de troondrede. Klik op de video om het fragment te bekijken.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Woensdag 16 juni was Ireen Boon te gast bij het Lobby panel van Thomas van Zijl bij BNR. Besproken werd: coronamaatregelen versoepelingen, staking kinderopvang en woningbouw op Schiphol.

Trias Politica Advies bij BNR

Op woensdag 24 november was Ireen Boon te gast bij Thomas van Zijl in het programma zakendoen op BNR. Zij gaf daar tips aan bedrijven die de overheid als klant willen. Klik rechts op de video om het fragment te bekijken.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Woensdag 7 april maakte Ireen Boon haar debuut in het Lobby panel van Thomas van Zijl bij BNR. Besproken werd: verbeterde rechtsbescherming bij aanbestedingen, toegang tot ministers, terraslobby door burgemeesters en prikpauze met Astra Zeneca vaccin.

Trias Politica Advies bij RTL-Z

Onlangs waren wij te zien op RTL Z. Programma de Barometer volgt ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf delen en toont succesverhalen uit de ondernemerswereld. Ireen Boon werd geïnterviewd over het succesverhaal van Trias Politica Advies.