Ireen Boon in het lobbypanel van BNR

Op 7 september was Ireen Boon te gast bij het lobbypanel van Thomas van Zijl op BNR radio.

Samen met Mark van den Anker, mede eigenaar van Wepublic, bespreken ze o.a. de vleessector die een campagne startte, omdat ze zien dat de weerstand tegen vlees toeneemt. Ze schatten de kans in of we een hete herfst vol met stakingen gaan krijgen en nog veel meer.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Op 10 augustus 2022 maakte Jurgen Warmerdam zijn debuut in het lobbypanel van BNR. Hij besprak onder andere de lobby van Shell voor meer olie- en gasvelden, het gesprek van Johan Remkes met natuurorganisaties over de stikstofproblematiek en de invoering van een permanente Coronawet.

Klik op de video om het fragment te bekijken.

 

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Op 27 juli was Ireen Boon van Trias Politica Advies te gast bij het lobbypanel van Edwin Mooibroek van BNR Nieuwsradio.

Samen met Roos Wouters (oprichter van De Werkvereniging) hebben ze het onder andere over de steun die Donald Trump uit sprak voor de boerenprotesten en over de internationale milieuorganisatie ‘ClientEarth’ die samen met 13 ngo’s de Belgische regering voor de rechter dagen om de bouw van een fabriek, die bouwstenen van plastic maakt in de haven van Antwerpen, te stoppen.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Op 8 juni was Ireen Boon van Trias Politica Advies te gast bij het lobbypanel van Thomas van Zijl van BNR Nieuwsradio.

Samen met Jan Meerman (directeur van Inretail) hebben ze het onder andere over het advies van de Mijnraad aan het kabinet en de flinke winst die het MKB in 2021 onder andere boekte door de Coronasteun van de overheid.

Klik op de video om het fragment te bekijken.

 

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Op 16 maart was Ireen Boon te gast bij het lobbypanel van Thomas van Zijl van BNR Nieuwsradio. Samen met Peter van Keulen hebben ze het over: het bedrijfsleven dat compensatie wil voor de hoge energieprijzen en over de gaskraan in Groningen die toch iets verder open gedraaid wordt. Ireen vertelt ook over de sessie die ze eind juni organiseert waarbij de inkopende overheid van plek wisselt met het inschrijvende bedrijfsleven.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Op 26 januari was Ireen Boon van Trias Politica Advies te gast bij het lobbypanel van Thomas van Zijl van BNR Nieuwsradio. Samen met Debbie de Wagenaar hebben ze het over:

De heropening van de horeca en cultuur sector en de bijbehorende lobby. De strategie van pensioenfondsen om al dan niet te blijven beleggen in fossiele brandstoffen. En de luchtvaartlobby voor een gelijk speelveld op het gebied van klimaat doelstellingen. 

Klik op de video om het fragment te bekijken.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Op 1 december was Ireen Boon te gast bij het Lobby panel van Thomas van Zijl bij BNR samen met Mark van den Anker. Ze hebben het over: horeca en coronalobby, en een lobbyverbod voor oud ministers en oud staatssecretarissen.

Trias Politica Advies bij BNR Zakendoen

Op 10 november was Ireen Boon van Trias Politica Advies te gast bij het lobbypanel van Thomas van Zijl van BNR Nieuwsradio. Samen met Roos Wouters hebben ze het over: nieuwe maatregelen voor een eerlijk biedproces rondom huizen kopen, Picnic en andere webwinkels die een eigen CAO proberen op te stellen en de tabaksindustrie die burgers inhuurt om te lobbyen. Klik op de video om het fragment te bekijken.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Woensdag 13 oktober was Ireen Boon te gast bij het Lobby panel van Thomas van Zijl bij BNR samen met Maria van der Heijden. Over: uitgevers van schoolboeken die hun eigen boeken censureren en te hoge gasprijzen en nog veel meer.

Trias Politica Advies bij BNR live tijdens de troonrede

Op dinsdag 21 september was Ireen Boon te gast bij Thomas van Zijl in het programma zakendoen op BNR. Zij gaf samen met José Sanders, Arnoud Boot & Sophie van Leeuwen, live commentaar op de troondrede. Klik op de video om het fragment te bekijken.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Woensdag 16 juni was Ireen Boon te gast bij het Lobby panel van Thomas van Zijl bij BNR. Besproken werd: coronamaatregelen versoepelingen, staking kinderopvang en woningbouw op Schiphol.

Trias Politica Advies bij BNR

Op woensdag 24 november was Ireen Boon te gast bij Thomas van Zijl in het programma zakendoen op BNR. Zij gaf daar tips aan bedrijven die de overheid als klant willen. Klik rechts op de video om het fragment te bekijken.

Trias Politica Advies in het lobby panel van BNR

Woensdag 7 april maakte Ireen Boon haar debuut in het Lobby panel van Thomas van Zijl bij BNR. Besproken werd: verbeterde rechtsbescherming bij aanbestedingen, toegang tot ministers, terraslobby door burgemeesters en prikpauze met Astra Zeneca vaccin.

Trias Politica Advies bij RTL-Z

Onlangs waren wij te zien op RTL Z. Programma de Barometer volgt ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf delen en toont succesverhalen uit de ondernemerswereld. Ireen Boon werd geïnterviewd over het succesverhaal van Trias Politica Advies.