Informatie

Data:
donderdag 6 oktober 2022 VOL

Indien u interesse heeft om deze training te volgen kunt u contact opnemen met Andrea Doesburg, andrea@triaspolitica.com

Tijd:
09:30 tot 16:30

Voor wie:
tendermanagers
salesmanagers
directie
management

Locatie:
centraal in Nederland

Beperkt aantal deelnemers
€ 875,- exclusief BTW

Tien juridische valkuilen

En hoe ze te voorkomen

Hoe je het ook wendt of keert, inschrijven op aanbestedingen blijft een vak apart. Het wemelt van de voorschriften en de verboden en dan is er ook nog een heel domein aan wetten en regels die je als inschrijver niet ziet. Het is daarom niet zo gek dat een ongelukkige vergissing in een klein hoekje zit. Dat kunnen wel dure vergissingen zijn, want voor sommige fouten word je afgestraft met een uitsluiting van deelname. Eeuwig zonde natuurlijk van alle tijd en energie die je in je inschrijving hebt gestoken. Wil jij voortaan beter beslagen ten ijs komen en weten waar je op moet letten? Dan is deze training echt wat voor jou.

Voorkom dat je buitenspel staat

Het is met inschrijven op aanbestedingen net als met voetbal: je kunt nog zo prachtig scoren, maar als blijkt dat je buitenspel stond, telt het allemaal niet. In deze praktische training behandelen Anne Vokurka -Viruly en Ireen Boon tien belangrijke momenten en situaties waar je liever niet in terecht wilt komen. Natuurlijk laten ze je ook zien hoe je deze situaties in jouw eigen praktijk omzeilt en wat jij zelf kunt doen om te voorkomen dat je buitenspel staat of – erger nog- helemaal gediskwalificeerd wordt.

Wil je ook minder onderuit gaan tijdens je aanbestedingen? Wil je meer halen uit de mogelijkheden die je hebt om goed gekwalificeerd te scoren? Meldt je zich dan nu aan voor onze unieke workshop 10 juridische valkuilen voor inschrijvers. Aan de hand van toegankelijke opdrachten en oefeningen, leer je zien waar de gevarenzones lopen en hoe je er goed doorheen laveert. Een echte aanrader voor iedereen die zich wel eens heeft afgevraagd wat er nou eigenlijk mis ging en waarom.

Dit ga je leren:

 • Wat belangrijke valkuilen zijn in de vragenronde
  Welke manieren je hebt om contact op te nemen met de aanbestedende dienst
  Hoe je kunt klagen zonder ‘op de zwarte lijst’ te komen
  Hoe je voorkomt dat de aanbestedende dienst je vragen niet beantwoord
  Welke fouten je nog kunt herstellen en welke niet
  Welke belangrijke uitspraken rechters hebben gedaan over deze onderwerpen
  Hoe je slimmer gebruik maakt van de spelregels voor inkopers

Gerelateerde trainingen

Over de docenten:

mr.-A.J.F.-Vokurka-Viruly

Docent mr. Anne Vokurka-Viruly

mr. Anne Vokurka-Viruly is doorgewinterd aanbestedingsadvocate bij ScheerSanders advocaten in Den Haag. Anne is de huisadvocaat van Trias Politica Advies en helpt onze klanten met alle vormen van juridisch advies, van het beoordelen van gunningsbeslissingen tot en met het voeren van gerechtelijke procedures. Anne staat bekend om haar kraakheldere adviezen en haar heldere en toegankelijke uitleg van soms complexe materie. Daarnaast wordt de uiterst vriendelijke toon waarop zij kort gedingen aankondigt, alom geprezen.

Over de docent:

Docent mr. drs. Ireen Boon

mr. drs. Ireen Boon is gespecialiseerd in de wisselwerking tussen overheid en bedrijfsleven. Bijzondere belangstelling: stakeholderanalyse, aanbestedingen voorkomen, strategische vragen stellen, (tender)teksten schrijven, besluitvorming beïnvloeden, publieke opinie mobiliseren.

Inschrijven

training tien juridische valkuilen voor inschrijvers
Kies hier je datum: