Leren in je eigen bedrijf

Op zoek naar een training die helemaal op de maat van jouw bedrijf is gemaakt? Vraag dan onze maatwerk incompany training aan. De aanbesteding waar je nu aan werkt of juist de tender die je écht dacht te winnen, maar die tóch naar een concurrent ging, nemen we als uitgangspunt. Zo zijn de oefeningen meteen toepasbaar in jullie praktijk en leren jullie van je eigen werk. Puur maatwerk. Heerlijk toch?
Vraag hieronder direct offerte aan
John

Ireen heeft voor de gecertificeerde makelaars in schoonmaakdienstverlening in zes zeer goede interactieve sessies de afgelopen jaren de voor hen relevante jurisprudentie toegelicht. Altijd enthousiast, betrokken en zeer deskundig. Zelfs professionals die dagelijks in de aanbestedingspraktijk van het facilitaire werkveld opereren, wist ze te verrassen met nieuwe inzichten. Een èchte aanrader!
Jurgen

Incompany training door Trias Politica late verzorgen? DIRECT DOEN!
Kennisoverdracht op maat

Jij bepaalt wat de onderwerpen zijn. En hoeveel interactie je wilt hebben.

Praktijkoefeningen

Oefeningen die gebaseerd zijn op jullie praktijk en die je dus meteen kunt toepassen

Heldere tarieven

We nemen telefonisch je wensen door en sturen dan een offerte. Pas als je helemaal tevreden bent, gaan we de training maken.

Planning

In overleg prikken we de data die jullie het beste passen. We geven zelfs 's avonds en in het weekend training als dat nodig is!

Rolf

``Trias Politica heeft een tweedaagse InCompany Training rond aanbesteden verzorgd voor Stichting Timon. Trainer Ireen is zeer deskundig en weet op een plezierige manier én met enthousiasme vaart in deze leerzame training te houden. Mede door goed timemanagement en pauzes op de juiste momenten zijn de online trainingsdagen méér dan goed te doen. Wil je meer weten over Public Sales -of in goed Nederlands 'verkopen aan de overheid' dan is deze training echt een aanrader``.
Abigael

``Ik heb een tweedaagse cursus gevolgd in maart 2021 over aanbesteden in het Sociaal Domein. Voor mij was dit een compleet nieuw onderwerp, maar door de kundige en toegankelijke manier waarop Ireen dit onderwerp behandelt ben ik in korte tijd veel wijzer geworden. Met praktische handvatten en humor. Een training of cursus bij Trias Politica Advies is echt een aanrader, ook online!``
Offerteverzoek Incompany training
Voornaam
Achternaam