Stefanie Huisman-Koudenburg

Contract Administrator

Ik ben zeer tevreden over de training Strategische Vragen Stellen in de NVI. De inhoud sloot aan bij mijn kennis niveau en geeft goed handvaten voor het opstellen van vragen.

Ireen is goed in het overbrengen van haar kennis over dit onderwerp, haar communicatieve vaardigheden helpen daarbij, bijvoorbeeld door het stellen van checkvragen. Daarmee wordt het voor de overige cursisten nog duidelijker.

Prettig dat we met een kleine groep waren.

De locatie ligt in een prettige omgeving. Voor mij was het lekker dichtbij. Lunch was goed. Ruimte had voldoende daglicht.

Nienke Brugman

Senior Beleidsadviseur Communicatie

Aanrader, goede InCompany training, Ireen Boon heeft veel expertise en brengt het kundig, maar ook leuk en luchtig. Niet alleen theorie maar ook oefenen in de praktijk: hoe doe je dat dan? Na de training weet je hoe je een aanbesteding in kunt stappen en wat wanneer te doen.
Els

Leuke en leerzame dagen gehad tijdens de Meerdaagse Masterclass Sales versus Public Sales met Ireen Boon. Dankzij haar diepgaande kennis en boeiende manier van vertellen wordt het leuk om een aanbesteding te schrijven.
Henri

Zojuist de training Eerste Hulp bij Aanbesteden gevolgd bij Ireen Boon, zeer tevreden over. De training was leerzaam waarbij Ireen direct voorbeelden bespreekbaar maakte uit de praktijk. Ireen weet de wat taaie stof over aanbesteden levendig en leuk te maken en inzichtelijk te maken waar winst te behalen valt. Zin in de volgende aanbesteding!
Maarten

Toen ik hoorde over invloed op aanbestedingen, dacht ik: hoe kan dat nou? Maar na het volgen van de training Strategische Vragen Stellen merk ik zelf ook dat ik veel meer kan sturen dan ik dacht. Helemaal top dus, we schrijven nu op veel meer aanbestedingen in dan voorheen. En het mooie is: we winnen de ene na de andere!
John

Ireen heeft voor de gecertificeerde makelaars in de schoonmaakdienstverlening in zes zeer goede interactieve sessies de afgelopen jaren de voor hen relevante jurisprudentie toegelicht. Altijd enthousiast, betrokken en zeer deskundig. Zelfs professionals die dagelijks in de aanbestedingspraktijk van het facilitaire werkveld opereren, wist ze te verrassen met nieuwe inzichten. Een èchte aanrader!
Rolf

Trias Politica heeft een tweedaagse InCompany Training rond aanbesteden verzorgd voor Stichting Timon. Trainer Ireen is zeer deskundig en weet op een plezierige manier én met enthousiasme vaart in deze leerzame training te houden. Mede door goed timemanagement en pauzes op de juiste momenten zijn de online trainingsdagen méér dan goed te doen. Wil je meer weten over Public Sales -of in goed Nederlands 'verkopen aan de overheid' dan is deze training echt een aanrader.
Dennis

Mijn voornaamste reden om deel te nemen aan de Incompany training was dat ik van hobbymatig inschrijven mezelf wilde ontwikkelen naar bewust bekwaam inschrijven.

Ik vond de interactie met de trainer uitstekend. Leuk was de afwisseling van voorbeelden uit haar gezinssituatie en haar professionele ervaring vanuit inkopersperspectief. Ireen pakte vragen goed op en gaf duidelijke antwoorden, heeft een energieke uitstraling en toont betrokkenheid.

Ik zal de InCompany training zeker aanbevelen. Aanbesteden is een vak. (Bijna) Iedereen kan lezen, schrijven en een planning volgen, maar een aanbesteding winnen vraagt om expertise en de beschikking hebben over de juiste 'tools'. Persoonlijk heb ik dat verrijkt door te leren hoe ik de NvI goed kan benutten om de win-kans te vergroten en het hanteren van een ''strategische'' aanpak in de beantwoording van de gunningscriteria.

Patrick

Ik heb, als project manager, nauwelijks te maken met vragenronde en NVI. Maar wel heb ik na gunning te maken met het afsluiten van het contract, contractuele discussies, meer- en minderwerken. Dit alles ligt in het verlengde van aanbesteding en ik hoopte dan ook voor deze soortgelijke gesprekken en processen kennis op te doen tijdens de InCompany training.

De training ging over het loskrijgen van extra informatie en/of commitment bij een formeel, hiërarchisch, contractueel proces (in een logge, bureaucratische organisatie). Dat kan op veel meer processen van toepassing zijn dan alleen maar de NVI. De training heeft mij meer inzicht en tips opgeleverd voor komende gesprekken en discussies

Inzicht in het aanbestedingsproces en organisatie zorgt voor mij in de toekomst voor een meer aangepaste manier van communicatie, zowel mondeling als schriftelijk.

De inhoud van de training werd door inbreng vooraf vanuit de eigen organisatie heel herkenbaar. De manier van presenteren maakte dat saaie, wollige, wettelijke teksten toch behapbaar bleven.

Ireen heeft een overtuigende, enthousiaste manier van communiceren. Veel relevante kennis en ervaring

Overall gezien, is (de manier van) communiceren één van de belangrijkste pijlers in de (zakelijke) wereld. Samenwerken gaat zoveel makkelijker als er een WIN-WIN situatie ontstaat. Dus alle TIPS om dat voor elkaar te krijgen zijn welkom. Daaraan voldeed deze InCompany training ruimschoots.

Anoniem

Mijn voornaamste reden om deel te nemen aan de Incompany training is het kennis maken met opdrachten verkrijgen in de overheid. Ik kom uit de markt en weet dat dit een specifieke tak van sport is waar ik nog weinig van weet. Aan de andere kant wil ik begrijpen hoe het zit bij mijn opdrachtgevers. Waar moet ik op letten als het gaat over aanbestedingen.

Door de training begrijp ik de wijze waarop binnen onze organisatie offertes worden gemaakt beter en wat er allemaal voor nodig is.

De inhoud van de Incompany was precies goed voor mij. Er was een duidelijk opbouw, bracht weggezakte kennis terug en bouwde vervolgens door op onderwerpen waar ik minder vanaf wist. Het was goed te volgen en erg praktisch. De juridische kant was ook prettig. Ook was het aangeven van een wijze van communiceren en het opbouwen van een vragenronde erg handig om mee verder te gaan.

De interactie was prettig. Er was veel openheid, begrip van onze organisatie en Ireen stond open voor vragen en kwam met goede antwoorden en oplossingen.

Ik zou de training zeker aanbevelen. Het geeft heel praktisch aan hoe je moet omgaan met aanbestedingen. Het geeft een goed begrip van wat collega’s van de verkoop doen en hoe je daar een bijdrage aan kan geven.

Mariska

Vandaag een dag training gevolgd van de Meerdaagse Masterclass Sales versus Public Sales. Vooraf had ik er al alle vertrouwen in, maar Ireen heeft alsnog mijn verwachtingen overtroffen. Het hele team was enthousiast. Ik kijk uit naar dag 2 van de training en onze verdere samenwerking! Kortom een aanrader!
Nathalie

Tijdens dag 1 van de Meerdaagse Masterclass Sales versus Public Sales meteen al enorm veel geleerd van Ireen. Een training/workshop die niet alleen een stuk theoretische kennis geeft maar bovendien de praktijk induikt. Erg effectief! Ik kijk uit naar de volgende sessie.
Paul

Mijn review voor mijn concurrenten is: Niet beginnen aan hulp van Trias Politica Advies! Jullie zijn mijn geheime wapen om aanbestedingen te winnen, ik kijk wel lelijk uit voor ik jullie aanprijs en anderen help om ook beter te scoren:)
Rob

Trainer Ireen Boon is een wandelende encyclopedie op het gebied van overheid, ondernemerschap en aanbesteden. Ongelofelijk hoe zij met flair en humor ter plekke alle, maar dan ook álle vragen beantwoordt!
Gracia

Door Trias Politica hebben wij niet alleen de grootste Europese Aanbesteding tot nu toe gewonnen, wij hebben ook geleerd hoe we onze teksten nóg kritischer kunnen beoordelen zodat deze uiteindelijk SMART zijn.
Abigael

Ik heb een tweedaagse cursus gevolgd in maart 2021 over aanbesteden in het Sociaal Domein. Voor mij was dit een compleet nieuw onderwerp, maar door de kundige en toegankelijke manier waarop Ireen dit onderwerp behandelt ben ik in korte tijd veel wijzer geworden. Met praktische handvatten en humor. Een training of cursus bij Trias Politica Advies is echt een aanrader, ook online!
Jurgen

Incompany training door Trias Politica laten verzorgen? DIRECT DOEN!
Joachim

Het inschrijven op aanbestedingen deed ik eerst vooral vanuit gevoel, zonder duidelijke kennis van zaken. Dankzij de InCompany training ben ik zelfverzekerder geworden in hoe je een aanbesteding moet aanvliegen qua structuur, planning, sturen, het stellen van vragen en schrijven.

De inhoud van de training was in mijn optiek perfect. Mooie afwisseling van theorie en praktijk. En de interactie, communicatie en hulp van Ireen heel fijn.

Ik zou de training absoluut aanbevelen. Je leert de kneepjes van het aanbesteden op een fijne en toegankelijke manier. Of je aanbestedingen nou leuk vindt of niet (ik niet ;-)).

Luuk

Ik vond de InCompany training erg goed. Het was echt twee dagen genieten.

Ik had al eerder goede verhalen gehoord over deze training. Kritisch schrijven (en leven) is iets waar ik nog beter in kon worden.

De training heeft mij een kritischere blik opgeleverd. Inzicht in het aanbestedingsproces. Stellen van goede vragen en houvast voor als ik er in de toekomst mee te maken krijg. Ik vond de training een mooie combinatie van praktijk en theorie.

De interactie met Ireen was perfect, heel relaxt. Ze is absoluut niet betweterig en betrekt iedereen er goed bij.

Anoniem

Ik wilde graag leren betere offertes te schrijven, zowel voor Europese aanbestedingen als voor financiële adviesdiensten.

De Incompany training heeft mij een totaal andere blik op het schrijven van een offerte voor een Europese aanbesteding opgeleverd. Ik had gedacht dat je een goed verkoopverhaal zou moeten kunnen schrijven, terwijl het in de praktijk meer lijkt op een puzzel waarbij je heel precies ingaat op wat gevraagd wordt. Daar wordt het waarschijnlijk saai van om te lezen, maar daarmee win je de offerte wel.

Ireen kan boeiend vertellen en gaf echt een training op maat. Je kan merken dat Ireen gewend is om deze training te geven en zich kan inleven in wat we willen horen. Ook was ze flexibel in het aanpassen van haar programma als we dat wilden.

Ik zou een Incompany training zeker aanbevelen. Sterker nog dat heb ik al gedaan. Een van onze collega’s kon er helaas niet bij zijn en ik heb haar aangeraden de training alsnog te volgen.

Anoniem

Ik beoordeel de training Strategische Vragen Stellen in de NVI met een goed. Veel theorie, maar ook veel voorbeelden en heel veel ruimte om te oefenen. Doordat we met een kleine groep waren was de dag behoorlijk intensief.
Ireen heeft zichtbaar veel plezier in het coachen van mensen om de juiste vragen te stellen. Ze gaf fijne en bruikbare tips.
Piet

Hoewel ik voornamelijk deelnam aan de InCompany training om mijn kennisniveau te verhogen, heeft het mij juist veel praktische handvatten m.b.t. het stellen van vragen aan en het omgaan met een overheid als klant opgeleverd.

De inhoud van de training sloot perfect aan bij de doelgroep. Goed te begrijpen voor iemand die nog niet doorwrocht is met de materie.

De trainer had een uitstekende aansluiting met de groep. Ze kon goed de boodschap overbrengen en behandelde eenieder met respect.

Arjan

De voornaamste reden voor mij om de InCompany training te volgen, was het opdoen van ervaring met vragen en antwoorden van de opdrachtgever. En dan ging het mij vooral om de fase van uitvoering.

Ik kijk nu anders tegen het stellen van een vraag aan. Ik heb geleerd vragen zo te stellen om het antwoord te krijgen wat je wil.

De inhoud van de training was goed, vooral het zelf vragen formuleren.

Ik zou de training zeker aanbevelen, omdat ik er meer van heb opgestoken dan ik in eerste instantie had verwacht. Het is een goede training voor het verbeteren van de communicatie met je opdrachtgever (de overheid).