Stefanie Huisman-Koudenburg

Contract Administrator

Ik ben zeer tevreden over de training Strategische Vragen Stellen in de NVI. De inhoud sloot aan bij mijn kennis niveau en geeft goed handvaten voor het opstellen van vragen.

Ireen is goed in het overbrengen van haar kennis over dit onderwerp, haar communicatieve vaardigheden helpen daarbij, bijvoorbeeld door het stellen van checkvragen. Daarmee wordt het voor de overige cursisten nog duidelijker.

Prettig dat we met een kleine groep waren.

De locatie ligt in een prettige omgeving. Voor mij was het lekker dichtbij. Lunch was goed. Ruimte had voldoende daglicht.

Nienke Brugman

Senior Beleidsadviseur Communicatie

Aanrader, goede InCompany training, Ireen Boon heeft veel expertise en brengt het kundig, maar ook leuk en luchtig. Niet alleen theorie maar ook oefenen in de praktijk: hoe doe je dat dan? Na de training weet je hoe je een aanbesteding in kunt stappen en wat wanneer te doen.
Els

Leuke en leerzame dagen gehad tijdens de Meerdaagse Masterclass Sales versus Public Sales met Ireen Boon. Dankzij haar diepgaande kennis en boeiende manier van vertellen wordt het leuk om een aanbesteding te schrijven.
Henri

Zojuist de training Eerste Hulp bij Aanbesteden gevolgd bij Ireen Boon, zeer tevreden over. De training was leerzaam waarbij Ireen direct voorbeelden bespreekbaar maakte uit de praktijk. Ireen weet de wat taaie stof over aanbesteden levendig en leuk te maken en inzichtelijk te maken waar winst te behalen valt. Zin in de volgende aanbesteding!
Maarten

Toen ik hoorde over invloed op aanbestedingen, dacht ik: hoe kan dat nou? Maar na het volgen van de training Strategische Vragen Stellen merk ik zelf ook dat ik veel meer kan sturen dan ik dacht. Helemaal top dus, we schrijven nu op veel meer aanbestedingen in dan voorheen. En het mooie is: we winnen de ene na de andere!
John

Ireen heeft voor de gecertificeerde makelaars in de schoonmaakdienstverlening in zes zeer goede interactieve sessies de afgelopen jaren de voor hen relevante jurisprudentie toegelicht. Altijd enthousiast, betrokken en zeer deskundig. Zelfs professionals die dagelijks in de aanbestedingspraktijk van het facilitaire werkveld opereren, wist ze te verrassen met nieuwe inzichten. Een èchte aanrader!
Rolf

Trias Politica heeft een tweedaagse InCompany Training rond aanbesteden verzorgd voor Stichting Timon. Trainer Ireen is zeer deskundig en weet op een plezierige manier én met enthousiasme vaart in deze leerzame training te houden. Mede door goed timemanagement en pauzes op de juiste momenten zijn de online trainingsdagen méér dan goed te doen. Wil je meer weten over Public Sales -of in goed Nederlands 'verkopen aan de overheid' dan is deze training echt een aanrader.
Anoniem

Ik beoordeel de training Strategische Vragen Stellen in de NVI met een goed. Veel theorie, maar ook veel voorbeelden en heel veel ruimte om te oefenen. Doordat we met een kleine groep waren was de dag behoorlijk intensief.
Ireen heeft zichtbaar veel plezier in het coachen van mensen om de juiste vragen te stellen. Ze gaf fijne en bruikbare tips.
Mariska

Vandaag een dag training gevolgd van de Meerdaagse Masterclass Sales versus Public Sales. Vooraf had ik er al alle vertrouwen in, maar Ireen heeft alsnog mijn verwachtingen overtroffen. Het hele team was enthousiast. Ik kijk uit naar dag 2 van de training en onze verdere samenwerking! Kortom een aanrader!
Nathalie

Tijdens dag 1 van de Meerdaagse Masterclass Sales versus Public Sales meteen al enorm veel geleerd van Ireen. Een training/workshop die niet alleen een stuk theoretische kennis geeft maar bovendien de praktijk induikt. Erg effectief! Ik kijk uit naar de volgende sessie.
Paul

Mijn review voor mijn concurrenten is: Niet beginnen aan hulp van Trias Politica Advies! Jullie zijn mijn geheime wapen om aanbestedingen te winnen, ik kijk wel lelijk uit voor ik jullie aanprijs en anderen help om ook beter te scoren:)
Rob

Trainer Ireen Boon is een wandelende encyclopedie op het gebied van overheid, ondernemerschap en aanbesteden. Ongelofelijk hoe zij met flair en humor ter plekke alle, maar dan ook álle vragen beantwoordt!
Gracia

Door Trias Politica hebben wij niet alleen de grootste Europese Aanbesteding tot nu toe gewonnen, wij hebben ook geleerd hoe we onze teksten nóg kritischer kunnen beoordelen zodat deze uiteindelijk SMART zijn.
Abigael

Ik heb een tweedaagse cursus gevolgd in maart 2021 over aanbesteden in het Sociaal Domein. Voor mij was dit een compleet nieuw onderwerp, maar door de kundige en toegankelijke manier waarop Ireen dit onderwerp behandelt ben ik in korte tijd veel wijzer geworden. Met praktische handvatten en humor. Een training of cursus bij Trias Politica Advies is echt een aanrader, ook online!
Jurgen

Incompany training door Trias Politica laten verzorgen? DIRECT DOEN!