Afbeelding Expert Review Trias Politica Advies

Geen idee wat er mis ging?
Laat onze experts je inschrijving bekijken!

Heb je alles gegeven om een winnende inschrijving te doen, maar heb je de opdracht tóch niet gegund gekregen? En heb je geen idee wat er anders had gemoeten? Wil jij leren hoe het voortaan (nóg) beter kan? Laat onze experts er dan eens naar kijken.

Een aanbesteding verliezen is altijd vervelend, maar als je echt geen idee hebt wat je fout hebt gedaan, wordt het een frustratie. Dat is zonde van alle energie die je erin hebt gestoken. Met een expert review haal je het maximale uit je inschrijving, ook als je niet hebt gewonnen. Wij laten je zien waar je steken hebt laten vallen of waar je nog meer punten had kunnen scoren. Zo leer je van je eigen valkuilen en scoor je de volgende keer beter.

(Bij wijze van fair use policy nemen wij maximaal 1 verzoek om expert review per organisatie aan).

Zo werkt het:

 • 1
  Stuur ons je stukken

  We ontvangen graag de aanbestedingsleidraad en jouw inschrijving (in word). Nota's van Inlichtingen nemen we niet mee bij deze review, maar je mag een eventuele gunningsbeslssing wel meesturen als je wilt dat we daar ook naar kijken.

 • 2
  Ontvang de review per mail

  Binnen vijf werkdagen na ontvangst van je stukken, sturen we je de expertreview toe per mail. We voorzien maximaal 2 A4 van jouw inschrijving van gerichte feedback. Onze opmerkingen staan direct in de tekst zodat je meteen ziet wat we bedoelen.

 • 3
  We plannen een online bespreking

  Dezelfde expert die jouw stuk heeft gereviewd, neemt contact met je op om een online afspraak in te plannen. Zo kun je op je gemak de bevindingen bespreken en eventuele vragen die je naar aanleiding van de review hebt, stellen aan degene die jouw stukken kent.

 • 4
  Gratis advies

  Als we je dan toch spreken, voorzien we je aan het einde van de bespreking meteen ook van praktische tips en gerichte adviezen waar jij morgen mee aan de slag kan om voortaan (nog) beter te scoren.

Caroline

senior tendermanager

``Superfijn dit! Ik dacht echt dat we alles duidelijk hadden opgeschreven, maar nu ik jullie opmerkingen zie, besef ik me dat het nog veel duidelijker had gekund. Enorm bedankt!``
Sebastiaan

directeur

``Ik was ervan overtuigd dat ze ons gewoon niet wilden hebben, maar met jullie feedback begrijp ik dat we zelf ook echt wel wat beter hadden kunnen doen. Vooral het adviesgesprek vond ik heel goed, bedankt voor de tips!``

Vraag hier jouw gratis expert review aan

100% veilig. 100% vertrouwelijk.

Expert review
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Maximale uploadgrootte: 33.55MB

Wil jij liever een volledige review?

Dat kan natuurlijk ook. Vraag hieronder een full expert review aan. We beoordelen dan je complete inschrijving tot in detail. Binnen vijf werkdagen ontvang je onze review per mail. We bespreken de uitkomsten met je in een adviesgesprek zodat jij voortaan nóg beter scoort.