TenderXL is de enige database in Nederland met informatie over de context van aanbestedingen. Waar moet de gemeente zich aan houden? Welke regels en beleidskaders zijn van toepassing? Wat zijn de speerpunten van die gemeente? TenderXL heeft cruciale informatie voor het vinden van de vraag achter de vraag. Actuele informatie, want we updaten onze stukken elke dag.

TenderXL is dé oplossing voor iedereen die geen tijd meer wil verliezen in uitzoekwerk en voor iedereen die meer, eerder en beter wil weten wat de aanbestedende dienst precies zoekt. 

Vraag nu een gratis demo aan!

TenderXL heeft door een combinatie van data, algoritme en menselijk oog van onze specialisten unieke informatie over toekomstige aanbestedingen. Aanbestedingen die nog geen aanbesteding zijn. Aanbestedingen dus waar je nog invloed op kunt hebben. Waar je nog over kunt praten met de gemeente.  Wil je ook weten wanneer de volgende interessante opdracht voor je wordt vergeven? Wil jij op de shortlist komen zodat je wordt uitgenodigd voor onderhandse opdrachten? Abonneer je dan op TenderXL.  Een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een demonstratie van TenderXL.

Een abonnement op TenderXL biedt een unieke voorsprong waarmee je tijd wint, je kennis over de vraag achter de vraag vergroot en een betere inschrijving doet in de taal van de overheid.

Dagelijks geactualiseerde database van overheidsdocumenten
Meer, eerder en betere informatie dan TenderNed
Uniek inzicht in toekomstige aanbestedingen