Voorkeurslijsten

Sneller offertes uitbrengen en de overheid als klant krijgen? Laat je registreren op voorkeurslijsten. Hoe dat werkt? Vraag onze offerte aan.

Registreren op voorkeurslijsten

Steeds vaker gebruiken overheden en gemeenten lijsten van leveranciers die belangstelling hebben voor overheidsopdrachten. Zo voldoen ze aan de basisbeginselen die horen bij onderhandse aanbestedingen.

Door je te laten registreren heb je een streepje voor en kom je sneller aan de overheidstafel. Wij maken dit hele proces binnen 5 werkdagen in orde. En dat scheelt waanzinnig veel tijd.

Specialisten met praktijkervaring

Aan Trias Politica zijn specialisten verbonden die hun sporen hebben verdiend op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven. Wij kennen de structuur van de overheid, haar besluitvormingsprocessen, de stakeholders en de belangen. Met die kennis helpen we bedrijven hun weg te vinden naar meer omzet, meer invloed en meer kansen bij de overheid.

De mensen

Laat de overheid voor je werken

Wil je de overheid voor in plaats van tegen je laten werken? Ambtenaren in beweging krijgen maar weet je niet hoe? Heb je geen idee waar je moet beginnen om meer overheden als klant te krijgen? Meld je dan nu aan voor onze training De overheid als klant. Je leert er alle principes die je nodig hebt om aan tafel te komen bij de juiste persoon en om die persoon ervan te overtuigen dat hij moet doen wat jij wil. En je werkt aan jouw eigen, vooraf ingestuurde casus. Dat kan gaan om het voorkomen van een aanbesteding, het krijgen van een onderhandse opdracht of een andere vorm van beïnvloeding van beleid. Wat je vraagstuk ook is, zaken doen met de overheid doe je na deze training fluitend én met succes.